Studio Fancy kolmatta vuotta putkeen Kaarinan paras asiakaspalveluyritys

Studio Fancy tarjoaa monipuolisia palveluja Kaarinan keskustassa. Kuva: Katri Haavisto Photography.

KAARINA.

Kaarinalainen kauneusalan yritys Studio Fancy on palkittu kaupungin parhaana asiakaspalveluyrityksenä. Yritys voitti tittelin jo kolmannen kerran putkeen vuosittain järjestettävässä kilpailussa. Studio Fancy sai 59 ääntä, mikä riitti voittoon. Yrittäjä Mia Fredriksson kertoo voiton tulleen hyvään saumaan.

Etenkin kun ollut korona ja kaikkea muuta tässä, niin voitto kyllä piristää mieltä ja todistaa sen, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja me olemme tehneet hyvää työtä, hän sanoo.

Kilpailu myös perustuu siihen, että asiakkaat itse äänestävät eikä ole raatia päättämässä, niin se tuntuu kyllä hyvältä.

Vuonna 2014 perustettu Studio Fancy tarjoaa asiakkailleen erilaisia parturi-kampaamon ja kosmetologin palveluja. Fredrikssonin mukaan he panostavat toimintaansa muun muassa ottamalla asiakkaan huomioon, tarjoamalla ystävällistä palvelua sekä joustamalla aukioloajoissa.

Vietämme myös pitkiä aikoja asiakkaiden kanssa, jolloin palvelu on hyvin henkilökohtaista.

Fredrikssonin mukaan asiakkaiden lisäksi on tärkeää panostaa myös työympäristöön. Jos työntekijät eivät viihdy työpaikallaan, ei palvelukaan ole hyvää.

Kaikki lähtee siitä, että meillä on hyvä fiilis, hyvä tiimi ja viihdymme töissä. Uskon, että se välittyy myös asiakkaille ja silloin myös asiakaspalvelu tulee luonnostaan.

Toiseksi kilpailussa tuli autoalan yritys Gummi ja Gylmä 48 äänellä ja kolmanneksi Hiushuone Klips 45 äänellä. Kaikki kolme yritystä olivat myös viime vuonna mukana kolmen parhaan joukossa. Yhteensä kaarinalaisille yrityksille annettiin yli 500 ääntä.

Vuoden asiakaspalveluyritys -kilpailun järjestävät Yrkeshögskolan Novian opiskelijat yhteistyössä Kaarinan Kehitys Oy:n kanssa. Kilpailun aikana äänestäjät saivat myös kertoa kokemuksiaan kaarinalaisesta asiakaspalvelusta. Yli 60 prosenttia vastanneista kertoi kokevansa hyvää asiakaspalvelua, jossa he arvostavat eniten ystävällistä henkilökuntaa, henkilökohtaista palvelua sekä joustavuutta ja toimivuutta.

Kilpailu järjestetään samaan aikaan myös Kemiönsaarella ja Paraisilla. Kemiönsaaren parhaana asiakaspalveluyrityksenä palkittiin 38 äänellä K-Market Kompis ja Paraisilla tittelin vei Amalias Hem 121 äänellä. Molemmat yritykset voittivat kilpailun myös viime vuonna.

Liisa Kallio