Pyhän Martin Laulajien joulukonsertti Raision kirkossa

Pyhän Martin Laulajat konsertoivat Raision kirkossa joulusävelmin 18. joulukuuta. Kuva: Pyhän Martin Laulajat.

RAISIO. Raision kirkossa 18. joulukuuta kello 19 järjestettävässä Pyhän Martin Laulajien Joulu meitä tervehtii -konsertissa kuullaan tunnelmallisia joululauluja meiltä ja maailmalta. Mukana on tuoreita sovituksia tutuista lauluista, esimerkiksi Maa on niin kaunis ja Maria, Herran piikanen -lauluista sekä kansansävelmiä eri puolilta Eurooppaa ja Amerikkaa.

Pyhän Martin Laulajat on Raision seurakunnassa jo parinkymmenen vuoden ajan toiminut vokaaliyhtye, jossa laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto, Pekka Saarikivi, tenori, Risto Savolainen, basso. Yhtye on konsertoinut kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa.

Kaikkien 16 vuotta täyttäneiden tulee esittää koronapassi saapuessaan konserttiin. Muutenkin osallistujia pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ja suu-nenäsuojien käytöstä. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma kustantaa viisi euroa.

Turun Seutusanomat