Kaarinan Hovirinnan rakennusprojektiin haetaan yhteistyökumppania

Haku auki 24.3. asti

KAARINA. Kaarinan kaupunginhallituksen 15.2. kokouksessa hyväksymä Hovirinnan sauna- ja ravintolahanke etenee jatkovalmisteluun. Hankkeen toteuttamiseksi Kaarinan kaupunki ja nyt haussa oleva yrittäjä perustavat yhteisen kiinteistöyhtiön, joka rakentaa sekä ravintola- että saunatilat. Ravintolatilan toiminnasta vastaa kyseinen yrittäjä.

Rakennushankkeen kustannukset tullaan jakamaan puoliksi kaupungin ja yrittäjän kesken. Kiinteistöyhtiön perustaminen valmistellaan erikseen kaupunginvaltuuston päätettäväksi.

Ravintoloitsijaehdokkaat valitsee työryhmä, johon kuuluvat Kaarinan Kehitys Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Niina Sjöholm sekä rakennuttajainsinööri Pauliina Skyttä. Työryhmän esityksen pohjalta kaupunginhallitus tekee päätöksen ravintoloitsijan valinnasta.

Rakennusten on tarkoitus palvella kuntalaisten lisäksi veneilijöitä ja muita vierailijoita. Hanke liittyy laajempaan alueen kehittämiseen. Hovirinnan rantapuiston sauna-/ravintolarakennuksen hankesuunnitelman hyväksyi Kaarinan kaupunginvaltuusto 13.3.2017.

Haku on avoinna ajalla 10.3. – 24.3.2021.

Turun Seutusanomat

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!