Reilu Fiilis -potista jäljellä 9200 euroa

RAISIO. Raision Fysioterapian, paikallisten urheiluseurojen ja lukuisten muiden yhteistyökumppaneiden viime toukokuussa järjestämä Reilu Fiilis -tapahtuma ja koko vuoden jatkunut samanniminen varainkeruukampanja tuotti yhteensä 12 111,45 euroa. Kaikki varat käytetään lyhentämättöminä raisiolaisten tai Raisiossa harrastavien lasten ja nuorten tukemiseen.

Tällä hetkellä potista on jäljellä 9 200 euroa, joten kevätkauden harrastusmaksuihin kannattaa nyt hakea tukea, jos ne eivät mahdu perheen budjettiin.

Yhdelle lapselle rahaa myönnetään maksimissaan 400 euroa vuodessa ja sitä voi hakea sähköpostilla osoitteesta turku@hopeyhdistys.fi. Harrastustukea voi saada vähintään esikouluikäinen lapsi, jolla ei ole vielä harrastusta tai jonka harrastus on aikeissa jäädä kesken perheen huonon rahatilanteen vuoksi. Jos lapsella on jo yksi maksava harrastus, tukea ei voi saada toiseen.

Tämän vuoden Reilu Fiilis -tapahtuma järjestetään helatorstaina eli 21. toukokuuta. Tapahtumaan kaivataan vapaaehtoisia. Kaikki halukkaat voivat ottaa yhteyttä tapahtumaa koordinoivaan Pauliina Luukkalaan: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Janica Vilen