Myllytys jatkuu sunnuntaihin asti

Kauppakeskus Mylly jatkaa Myllytystään vielä sunnuntaihin asti.

TALOUS. Raision kauppakeskus Myllyssä jatkuvat Myllytys-päivät vielä sunnuntaihin asti. Kauppakeskuksen yli 150 liikettä ovat käynnistäneet kevään omilla tarjouksillaan. Kaupanteon lisäksi Myllyssä on mahdollista seurata erilaista ohjelmaa.

Perjantaina 15.3. TYKS Neuro yhteistyötahoineen tulee Kauppakeskus Myllyyn kertomaan aivojen hyvinvoinnista mielenkiintoisin toimintapistein.  Tapahtumassa pääsee muun muassa tasapainoilemaan fysioterapeutin pisteellä, voi kokeilla kännilaseja tai testata miten käy pyöräilykypäräpäisen kananmunan, jos kypärä on väärin asennettu.  Luvassa on lisäksi virtuaalikonsertti, verenpaineen mittausta, pulssikäsi ja biopankin piste. Toiminnallisia pisteitä löytyy niin Myllyntorilta kuin Myllyn kirjastotilasta.
Kello 12:30- 14:10 TYKS:n lääkärien, hoitajien ja Biopankin edustajan haastatteluja kuullaan Myllyntorin lavalla.

Lauantaina 16.3. Turun Konservatorion Lasten musiikkijuhlien avajaisia vietetään Myllyntorilla kello 14–16.

Sunnuntaina 17.3. esitetään Muumien viidakkoseikkailu Myllyntorilla. Esitykset ovat kello 11,13 ja 15.