Naantalissa kuullaan Maestron säveliä

MUSIIKKI. Topi Sorsakosken musiikillisen uran tunnelmista pääsee nauttimaan Naantalin Kristoffer-salissa 16. maaliskuuta kello 19.

Kysymyksessä on kristiinalaisen The Planktons -yhtyeen juonnettu ja käsikirjoitettu Maestron sävelet -konsertti, jossa kuullaan ikivihreitä sävelmiä ja käydään läpi Topi Sorsakosken elämää ja uraa. Kappaleiden välillä kerrotaan tarinoita muusikon värikkäästä urasta.

The Planktons on esittänyt Sorsakoski-teemaisia konsertteja aiemmin Kristiinankaupungissa ja vastaanotto on ollut huikea. Horonkylästä 9.3. kiertueensa aloittaneen The Planktonsin Naantalin vierailun jälkeen kiertue jatkuu Isojoelle, Kristiinankaupunkiin. Seuraavaksi Turun seudulla kutsuu sopivasti vapun tienoilla sesonkinsa aloittava Vaakahuone 11.5.

Illan aikana kuullaan Maestron sävelistä kaikki tunnetuimmat hitit aina Salatusta surusta Surujen kitaraan ja Levottomaan mieleen.

The Planktonsin muodostavat Kari Mäntylä (bs, laulu), Juha Köykkäneva (gt, laulu), Seppo Urpunen (gt, laulu) ja Vesa Koivula (dr), sekä vahvistavana muusikkona Arto Kallio (koskettimet, laulu).

Lippuja tilaisuuteen myydään ennakkoon ja ovelta.