Raision keskustan Alko remontoidaan lähimyymäläksi

RAISIO. Raision Alko on remontin vuoksi suljettuna 15.–17. tammikuuta ja avataan täysin uudistettuna torstaina 18. tammikuuta klo 12. Remontin aikana lähimmät palvelevat myymälät ovat Raision Mylly ja Turun Länsikeskus.

– Raision keskustan myymälän ilmeuudistuksen yhteydessä myös valikoimaa uudistetaan. Tuotteiden vaihtuvuutta lisätään entisestään, jolloin asiakkaat kohtaavat säännöllisesti uusia, mielenkiintoisia tuotteita. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymälään, palvelupäällikkö Heidi Jokinen tiimeineen esittelee mielellään myymälää, kertoo Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Myymälä kuuluu palvelupäällikkö Heidi Jokisen myymäläryhmään yhdessä Liedon ja Auran myymälöiden kanssa. Työntekijöitä näissä myymälöissä on kaikkiaan keskimäärin kuusitoista.

Alko remontoidaan uuden konseptin mukaiseksi lähimyymäläksi, joka on kompakti ja helposti hahmotettava myymälä läheisellä ja paikallisella palvelulla. Tarjolla ovat kaikki suomalaisten suosikit sekä vaihtuva valikoima kausi- ja sesonkituotteita. Myymälän valikoima reagoi entistä paremmin paikalliseen kysyntään. Lähimyymälät muodostavat myymäläverkoston rungon, ja niitä tulee kaikkiaan noin 270.

Raision keskustan valikoima koostuu noin 1 600 tuotteesta, joista viinejä on 900, panimotuotteita 300 ja väkeviä 400. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on näin noin 7 500 tuotteen koko valikoima.