SB Naantalin P03-pojille aluemestaruushopeaa

P03-poikien joukkue kirkasti viime vuoden pronssit hopeisiksi tämän kevään loppuhuipentumassa Maskussa. Menestyksekkääseen pelikauteensa P03-eliittisarjan joukkue saa olla enemmän kuin tyytyväinen. Kuva: Arto Ahonen.

Classic Tampere – SB Naantali 6–4

SALIBANDY. SB Naantalin P03-joukkue voitti Länsirannikon ja Sisä-Suomen alueiden yhdistetyssä eliittisarjassa hopeaa sunnuntaina 24.4. Maskussa pelatussa loppuhuipentumassa.

Välierässä kaatui LFT (Lopen Floorball Team) selvin numeroin 5–1. Finaalissa kohtasivat eliittisarjan kaksi parasta joukkuetta Classic Tampereelta ja SB Naantali. Todella tasaisen ottelun voitti lopulta Classic 6–4 numeroin.

Finaaliottelussa Classic pelasi itselleen tavanomaista vahvaan pallon hallintaan perustuvaa peliä. SB Naantali puolusti hyvin ja iski syöttökatkoista terävästi. Ensimmäinen erä meni SB Naantalille 12.

Toisen erään Classic lisäsi vauhtia ja kovensi karvausta. Peliote ja samalla johtoasema siirtyikin tamperelaisten haltuun. Toiselle erätauolle siirryttiin Classicin johtaessa 43.

Kolmas erä alkoi alivoimalla, joka hoidettiin hyvin pois. Kolmannella minuutilla Classic sai kuitenkin riparista pallon verkkoon ja johti kahdella maalilla. Erää pelattiin tasaisesti kunnes kolmisen minuuttia ennen loppua SB Naantali runnoi kavennuksen.

Lopun aikalisäkään ei enää auttanut Classicin päästessä vastaiskusta tekemään voittonumerot 64.

Arto Ahonen