Etiopialaista elämää Varissuon kirkolla

SEURAKUNTA. Varissuon kirkko saa vieraakseen Etiopiassa lähetystyötä tekevän Lehtisen perheen sunnuntaina 15. toukokuuta.

Donkkis Big Night –nimisessä koko perheen tapahtumassa kuullaan suomalaisen lapsiperheen elämästä Etiopiassa, haistellaan etiopialaisia tuoksuja, kuullaan etiopialaista musiikkia ja maistellaan etiopialaisia makuja.

Lapsille on luvassa omaa ohjelmaa ja erilaisia toimintarasteja klo 14 alkaen. Toimipisteillä pelaillaan, leikitään ja askarrellaan ja kuullaan elämästä Etiopiassa. Mukana on myös hauska Donkki-aasi. Lopuksi arvotaan kivoja palkintoja.

Alle 5-vuotiaat tarvitsevat oman aikuisen mukaan, mutta isommat lapset ovat tervetulleita yksin, perheen tai kaverien kanssa. Kirkolla toimii iltapäivän ajan myös perhekahvila, jossa on myös oma leikkinurkkaus perheen pienimmille.

Tapahtuma jatkuu Yhteyden messulla klo 17. Messussa saarnaa lähetystyöntekijä Mika Lehtinen Etiopiasta.