VG – 62 edarin suunta ylöspäin

JÄÄKIEKKO. VG-62 Edarin peli on alkanut toimia viime otteluissa mallikkaasti. Alkukauden tasaisten otteluiden tappiot ovat kääntyneet voitoiksi. Viimeisistä neljästä ottelusta Edari on voittanut kolme (HCIK, KHT ja D – Kiekko) ja saalistanut 9 sarjapistettä lisää, maalieron ollessa näistä otteluista 22–15.

Pienet ketjumuutokset, rutiinin kasvu tälle sarjatasolle, onnistunut maalivahtipeli ja joukkueen sitoutuminen yhteiseen tekemiseen ovat olleet ratkaisevat tekijät onnistumisiin. Joukkueen yhteishenki ja onnistumiset alkavat nyt kantaa tulosta ja Edarin hienot esitykset palkitaan myös pisteiden muodossa. Yksittäisistä pelaajista kannattaa mainita varsinkin viime peleissä onnistunut Ossi Savolainen, ottelusta toiseen kaikkensa likoon laittavat Ville Poukkula ja Sakari Nurmi sekä TuTosta lainalle tullut nuori maalivahti Kalle Hokkanen, jolle torjuntoja on kertynyt neljässä viime ottelussa huimat 161 kappaletta. Kaiken kaikkiaan koko joukkue tekee pyyteetöntä työtä joukkueen menestyksen eteen. Hienoa katsottavaa!

Vielä ennen joulua Edari pelaa neljä ottelua, joista vain yksi on kotipeli. Aurinkoareenalla voi nähdä Edarin syyskunnon 16.12.2015 paikalliskamppailussa Kaarinan Indianssia vastaan.

Erkki Korpela