Janne Asoa esitetään Perussuomalaisten uudeksi piirijohtajaksi

POLITIIKKA. Kaarinan Seudun Perussuomalaiset ry:n hallitus on päättänyt esittää yhdistyksen puheenjohtaja Janne Asoa Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin seuraavaksi puheenjohtajaksi.

Piirijärjestön nykyinen puheenjohtaja Juhani Pilpola ilmoitti piirin syyskokouksessa 2014 luopuvansa puheenjohtajuudesta vuoden 2015 jälkeen.

40-vuotias Janne Aso on ammatiltaan palotarkastaja. Häntä voidaan pitää pitkänlinjan kunnallispoliitikkona, koska hän on toiminut valtuutettuna vuodesta 1997 lähtien. Nykyisin Aso on kotikaupungissaan valtuustoryhmän puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja.

Piirin puheenjohtajan vaaliin lupautunut Aso haluaa tuoda Perussuomalaiset vahvemmin mukaan maakunnan poliittiseen toimintaan ja kehittää Perussuomalaisten paikallis- ja maakuntatason yhteistoimintaa. Ason mukaan vastuun jakamisella ja tiimiperusteisella toiminnalla on mahdollista luoda Perussuomalaisille kestävä kivijalka Varsinais-Suomessa. Perussuomalaisissa Aso on toiminut piirin ensimmäisenä varapuheenjohtajana vuodesta 2013 lähtien.

Kaarinan Seudun Perussuomalaiset ry toimii Perussuomalaiset rp:n paikallisyhdistyksenä Kaarinan, Kemiönsaaren, Paimion, Paraisten ja Sauvon kuntien alueella.