VG-62 Edarin tuska jatkuu

VG-62 – KooVee: 3–5

VG-62 – Nokian Pyry: 4–9

JÄÄKIEKKO. Viime viikonlopun pelit eivät tuoneet helpotusta Edarin tilanteeseen. Joukkue koki kaksi tappiota Tampereen seudun joukkueille. Ensin perjantain myöhäisottelussa vieraili Aurinkoreenalla KooVee, joka osoittautui lopulta Edaria paremmaksi. Ottelu oli erittäin vauhdikas ja tapahtumarikas. Myös Edarilla oli omat mahdollisuutensa ratkaista ottelu, mutta tärkeissä paikoissa pieni aikailu ja kiekon siirtely kostautui. Vastustaja teki paikoistaan maalit ja vei pisteet Tampereelle.

Kotijoukkueen onnistujia olivat puolustuksen Jyri Vähänikkilä, jolla riittää esimerkillistä asennetta pelistä toiseen. Samoin nuori Lauri Tenhunen pelasi näyttävästi. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Vähänikkilä, Joni Seinelä ja ensimmäisen maalinsa Suomessa tehnyt Yuki Sasaki.

Lauantain ottelussa vastaan tuli Nokian Pyry, joka toi tullessaan Aurinkoareenalle äänekkään fanijoukon. Pyry voitti sekä katsomossa että kentällä. Kaukalon laidan molemmin puolin oli havaittavissa lievää väsymystä ja niin numerot muodostuivat ehkä liiankin selviksi. Alussa Edari oli kentän puolella hyvin mukana pelissä, mutta ensimmäisen erän lopun nukahdus kostautui: Pyry iski 1.30 min aikana kolme maalia ja tästä Edari ei enää toipunut. Illan loppulukemat iskettiin lähes tasatahtia, toki Pyryn ollessa koko ajan niskanpäällä.

Kotijoukkueen onnistuja oli Joni Seinelä tehden kaksi Edarin neljästä maalista. Illan parasta antia oli kuitenkin Pyryn kannattajat, jotka kannustivat joukkuetta koko illan rumpujen ja laulujen voimalla.

Ensi viikonloppuna Edarilla on kaksi vieraspeliä, ensin perjantaina Forssassa FoPsia vastaan ja sitten heti perään lauantaina KJTtä vastaan Hyrylässä. Seuraavan kerran Edari esiintyy kotiyleisölleen sunnuntaina 25.10 klo 16.00 alkaen, jolloin vastassa on JHT Kalajoelta.

Tapani Kuusela