Pekka Järvinen. Kuva: Raision kaupunki.
Pekka Järvinen. Kuva: Raision kaupunki.
Pekka Järvinen. Kuva: Raision kaupunki.

RAISIO. Raision kaupungin työsuojeluvaltuutettu Pekka Järvinen on valittu vuoden 2015 työsuojeluvaltuutetuksi. Vuoden työsuojeluvaltuutetun valitsee vuosittain JHL. Pekka Järviseen valintaan vaikutti mm. hänen uuttera kouluttautumisensa alalla. Järvisellä onkin sekä työyhteisöneuvojan että yhteisöpedagogin koulutus ja parhaillaan hän opiskelee työnohjaajaksi. Järvinen on myös aktiivinen verkostoituja ja mm. Varsinais-Suomen työsuojeluverkoston puheenjohtaja. Kunnianimi luovutettiin Pekka Järviselle työsuojeluvaltuutettujen valtakunnallisilla ajankohtaispäivillä lauantaina 3.10. Pekka Järvinen oli hauskasti yksi ajankohtaispäivien järjestäjistä, sillä ne pidettiin Turussa ja Raisiossa.