Bobo avaa kahvilan Kauppakeskus Myllyssä

Bobo-kahvila avaa ovensa Kauppakeskus Myllyssä kesäkuun lopulla. Kuva: Leea Tuomisaari.
Bobo-kahvila avaa ovensa Kauppakeskus Myllyssä kesäkuun lopulla. Kuva: Leea Tuomisaari.

YRITYSUUTISET.

Suomalainen kuplateebrändi Bobo rikastuttaa Turun seudun kahvilakulttuuria avaamalla uuden kahvilan Raisioon 28. kesäkuuta. Kahvila tulee sijaitsemaan keskeisellä paikalla Kauppakeskus Myllyssä.

– Perustin Bobon loppuvuodesta 2021, koska kuplateen suosio kasvoi nopeasti, eikä kotikaupungissani Hämeenlinnassa ollut vielä tarjontaa. Olin silloin vasta 19-vuotias, eikä pääomaa ollut paljon, joten aloitimme ”cloud kahvilana”, eli toimitimme tilaukset Foodoran kautta etäkeittiöstä, yrittäjä Leea Tuomisaari kertoo Bobon taustasta.

– Pian tämän jälkeen saimme ensimmäisen liiketilamme, ja viime keväänä laajensimme Hämeenlinnan Goodmanniin ja teimme rebrändäyksen. Nimi ”Bobo” tulee sanasta ”boba”, joka tarkoittaa kuplateetä, Tuomisaari lisää.

Bobo on Tuomisaarelle kuitenkin paljon muutakin kuin kuplatee. Sen tarkoituksena on tarjota vaihtelua arkeen, täydentää maamme kahvilakulttuuria ja vakiinnuttaa kuplateen nauttimista Suomessa.

– Olemme japanilaisen teehuoneen tyyppinen kohtaamispaikka, jossa asiakkaat voivat nauttia rauhallisesta ilmapiiristä. Valikoimaamme kuuluu haudutettuja teelaatuja, laadukasta kahvia, kuplavohveleita, mocheja sekä täytettyjä leipiä, Leea Tuomisaari sanoo.

Alusta lähtien Tuomisaaren tavoitteena on ollut luoda vahva brändi ja ketju. Löytäessään kaksi yhteistyökumppania, Oona ja Brian Mckayn, hän pohti laajenemisvaihtoehtoja Turun ja Lahden seutujen välillä.

– Vaikka kahviloidemme avaamisesta on kulunut vasta noin vuosi, yritys on kasvanut hyvään tahtiin. Olen tuloshakuinen yrittäjä ja uskon, että pystymme saavuttamaan merkittävää kasvua myös Turun seudulla, Tuomisaari toteaa.

Katariina Mäkinen-Önsoy