Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailun rahoitus haettavissa

Sauvon kunnan haku innovatiivisiksi tapahtumiksi on auki.
Sauvon kunnan haku innovatiivisiksi tapahtumiksi on auki.

SAUVO.

Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailun haku on käynnissä 31. maaliskuuta asti. Yhdistyksillä, toimintaryhmillä, yksityisillä henkilöillä tai yrittäjillä on mahdollisuus saada pientä toimintarahaa Sauvon alueella järjestettävälle tapahtumalle tai toiminnalle.

Myönnettävän toimintarahan suuruus on 200 – 1 000 euroa. Toimintarahaa hakeneiden ideat esitellään kuntalaisille ja ideoista järjestetään suuntaa antava nettiäänestys. Sauvon sivistyslautakunta tekee lopullisen päätöksen toimintarahan jaosta.

Edellytykset toimintarahan saannille on, että idean tulee olla innovatiivinen eli jollain tavalla jotain uutta sauvolaisten arkeen esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja uusien toimintamuotojen käynnistämisen kautta.

Tapahtuman tai toiminnan tulee fyysisesti tapahtua Sauvon kunnan alueella, ja toiminta voi olla kertaluontoista tai pitkäkestoisempaa. Tapahtumiin tulee olla avoin osallistumismahdollisuus kaikille. Osallistuminen tapahtumaan voi kustannusrakenteen niin vaatiessa maksaa jotain osallistujille, mutta hinnan on oltava kohtuullinen.

Toimintarahan saaminen edellyttää suunnitelman, joka sisältää muun muassa tapahtuman tulo- ja menoarvion sekä viestintäsuunnitelman.

Rahoitusta ei myönnetä yhdistyksen tai ryhmän perustoimintoihin, välinehankintoihin tai matka-avustuksiin muualle kuin Sauvoon. Osana kustannuksia voi kuitenkin olla esimerkiksi ohjaajan matkakorvauksia Sauvoon

Hakemukset osoitetaan kirjastonjohtaja Päivi Inkiselle paivi.inkinen@sauvo.fi 31.3. mennessä. Nettiäänestys toteutetaan ja päätös myönnetyistä toimintarahoista tehdään kevätkauden aikana. Toimintaraha on käytettävä vuoden loppuun mennessä.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Juttua muokattu 13.3. kello 16 hakemuksien jättöpäivämäärän osalta. Oikea päivämäärä on 31. maaliskuuta.