Ulpukan parkkipaikalla alkaa digitaalinen pysäköinninvalvonta

Ulpukan uimarit voivat kirjata autonsa rekisteritunnuksen Ulpukan palvelupisteellä ennen uintiaan jotta pysäköinti on maksutonta.

RAISIO

Uintikeskus Ulpukan pysäköintialueella alkaa maaliskuun alusta alkaen pysäköinninvalvonta. Uudistuksen tarkoituksena on turvata Ulpukan parkkipaikat uimareille. Asiakkaille pysäköinti on maksutonta.

Digitaalinen pysäköinninvalvonta tulee helpottamaan uintikeskuksen asiakkaita parkkipaikan löytämiseen. Tällä hetkellä aluetta ei valvota ja sitä hyödyntää luvattomasti mm. viereisen oppilaitoksen opiskelijat. Ongelmia on erityisesti arkipäivisin.

Maaliskuusta alkaen parkkialue on ainoastaan Ulpukan asiakkaiden käytössä. Uintikeskuksen asiakkaat kirjaavat autonsa rekisteritunnuksen Ulpukan palvelupisteellä. Rekisteröinti aktivoi asiakkaille maksuttoman pysäköinnin, eikä autoon tarvitse viedä erikseen lappuja tai tunnuksia. Muille kuin uintikeskuksen asiakkaille parkkipaikalla pysäköinnistä tulee sakko.

Digitaalinen pysäköinninvalvonta on tärkeä uudistus meidän asiakkaille. Pysäköinti on läheisten työmaiden takia ollut asiakkaille nyt hankalaa ja palautetta tulee paljon. Asiakkaille pysäköinti on maksutonta ja se toimii niin, että uimaan tultaessa asiakas näpyttelee aulatilassa olevaan tablettiin oman rekisterinumeronsa jonka jälkeen hän voi siirtyä uimaan tai kuntosalille, kertoo Ulpukan esihenkilö Piia Korpinen.

Digitaalisen rekisteröinnin ja valvonnan tarjoaa Parkkipiste. Pysäköinninvalvonta on paikalla arkisin klo 8-16 välisenä aikana.