Mikaelinseurakunnassa laskiaisen SuperSunnuntai

Laskiaisen SuperSunnuntai järjestetään Mikaelinseurakunnassa 11. helmikuuta kello 11–20. Kuva: Mikaelinseurakunta.
Laskiaisen SuperSunnuntai järjestetään Mikaelinseurakunnassa 11. helmikuuta kello 11–20. Kuva: Mikaelinseurakunta.

TAPAHTUMAT.

Laskiaisen SuperSunnuntaissa 11.2. on tarjolla hernekeittoa ja laskiaispullaa, sekä ohjelmassa minimarkkinat, luistinten teroitusta sekä minikonsertti, jossa kuullaan Myrskyluodon Maijaa urkusovituksena.

Laskiaisena Mikaelin seurakuntakodilla järjestettävä SuperSunnuntai kutsuu Mikaelinseurakuntaan koko päiväksi. Päivä alkaa kello 11 perinteisellä Mikael AAMU -messulla, jonka jälkeen toisella puolella katua Mikaelin seurakuntakodissa on tarjolla laskiaislounasta. Tuotto menee Yhteisvastuun hyväksi.

Lounaan lomassa – tai vaikka lounaan ja kahvin välissä – voi käydä kanttori Marko Hakanpään kello 13 alkavassa urkutuokiossa kirkossa, jonka ohjelmistossa on muun muassa Myrskyluodon Maija.

Mikaelin seurakuntakodin sisäpihalla ja aulassa on kello 13–15 Minilaskiaismarkkinat. Tarjolla on esimerkiksi seurakuntanuorten vohveleita, neulenurkan villasukkia sekä Yhteisvastuutavaraa. Luvassa on myös luistinten teroitusta seurakuntakodin sisäpihalla edulliseen hintaan.

Talvipäivät jatkuvat seurakuntakodissa Timo Pöyhösen Raamattuopetuksella.
Samaan aikaan kello 14–15.45. on seurakuntakodin sisäpihalla Perheiden laskiaistapahtuma, missä on lopuksi tarjolla myös välipalaa.

SuperSunnuntain päättää Mikael ILTA -messu kirkossa. Jatkopaikkana avautuu vielä kello 17.30 Kansainvälinen kahvila, joka vaalien takia on poikkeuksellisesti seurakuntakodin klubi-siivessä.

Laskiaissunnuntaita voi viettää pulkkamäen ja makkaranpaiston merkeissä myös muun muassa Kuusiston kirkon maisemissa ja Pyhän Katariinan kirkonmäellä.

Katariina Mäkinen-Önsoy