Lämmöllä-podcastin toinen jakso valottaa hybridilämmityksen mahdollisuuksia

Podcast tarjoaa ajankohtaista tietoa ja asiantuntijoiden näkemyksiä lämmitysratkaisuista.

ENERGIA.

Lämmöllä-podcastin teemoissa syvennytään öljylämmityksen maailmaan ja sen nykyaikaistamiseen. Podcasteissa keskustellaan muun muassa öljylämmityksen ja hybridilämmityksen yhdistämisestä, sekä öljylämmittäjän kasvihuonekaasupäästöjä vähentävästä, uusiutuvasta polttoöljystä.

Lämmöllä-podcastin toisessa jaksossa pureudutaan hybridilämmityksen maailmaan, tarjoten kuulijoille kattavan käsityksen tästä tulevaisuuden lämmitysratkaisusta. Jakso tarjoaa syvällistä tietoa hybridilämmityksen ekologisista ja taloudellisista hyödyistä, samalla kun se esittelee konkreettisia esimerkkejä tämän innovatiivisen lämmitysmuodon onnistuneesta soveltamisesta suomalaisissa kodeissa.

Jakson vieraana on Motivan asiantuntija Teemu Kettunen, joka avaa hybridilämmityksen periaatteita ja etuja. Kettunen selittää, miten eri lämmitysmuotojen yhdistäminen mahdollistaa energiatehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän tavan lämmittää koteja.

Lisäksi jakso vie kuulijat vierailulle Salossa sijaitsevaan Hannu Vuoriston kotiin, jossa hybridilämmitysjärjestelmä on vähentänyt merkittävästi öljyn kulutusta ja parantanut asumismukavuutta.

– Hybridilämmitys on ajankohtainen ja tärkeä aihe, kun etsimme kestäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen haasteisiin. Tämän jakson tavoitteena on tarjota kuulijoille paitsi perustietoa hybridilämmityksestä, myös konkreettisia esimerkkejä ja inspiraatiota, miten jokainen voi omilla valinnoillaan vaikuttaa, kertoo Lämmöllä-podcastin isäntä Toni Degerlund.

Lämmöllä-podcast on Lämmitysenergia Yhdistys ry:n tuottama, ja se keskittyy lämmitysenergiaan liittyviin aiheisiin, tarjoten ajankohtaista tietoa, asiantuntijahaastatteluja ja käytännön vinkkejä energiatehokkaampaan ja ekologisempaan asumiseen. Podcastin tavoitteena on lisätä tietoisuutta erilaisista lämmitysratkaisuista ja kannustaa kuulijoita aktiivisiin toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Lämmöllä-Podcastin toinen jakso on nyt kuunneltavissa Spotifyssa, Apple Podcasteissa, Amazon Musicissa, Castboxissa ja YouTubessa.

Turun Seutusanomat

 

 

Tiesitkö?

• Lämmitysenergia Yhdistys ry on lämmityslaiteasennuksia tekevien liikkeiden urakoitsijajärjestö, jossa on mukana myös alalla toimivia laitevalmistajia, maahantuojia ja energiantoimittajia sekä LVI-suunnittelijoita. Yhdistys on perustettu vuonna 1956 teknillisenä yhdistyksenä, tarkoituksenaan asennusten laadun parantaminen ja huoltotoiminnan varmistaminen loppuasiakkaille. Näin ollen se takaa varmat ja toimivat lämmitysratkaisut kuluttajille.

• Yhdistys toimii myös Tukesin valtuuttamana henkilöarviointilaitoksena ja järjestää öljy- ja kaasualan vastuuhenkilöiden kokeet kaksi kertaa vuodessa.

• Lämmitysenergia Yhdistys ry on myös jäsenenä eurooppalaisessa yhteistyöjärjestössä Eurofuelissa, jonka toiminnassa olemme aktiivisesti niin PR ryhmässä, teknisessä komissiossa ja Eurofuelin hallituksessa edustettuina.