Marskin torin joulunavaus avaa Maskun juhlakauden

Markkinatunnelmaa Marskin torilla 25. marraskuuta 2017.

MASKU.

Lauantaina 25.11. kello 9–12 Askaisten kyläyhdistys ry järjestää Marskin torilla perinteisen joulunavauksen. Tarjolla on muun muassa kyläyhdistyksen tarjoamaa glögiä, arpajaiset ja myynnissä on toriherkkua ja lahjaideaa. Iloista torimeininkiä käy ihastelemassa myös joulupukki. Samaan aikaan kylällä vietetään Päivä paloasemalla -tapahtumaa Askaisten VPK:n tiloissa.

Tapahtuma on osa Suomen Kylien Avoimet joulukylät -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat Maskussa myös muun muassa Lundan majan Kauneimmat Joululaulut ja puurojuhla keskiviikkona 29. marraskuuta kello 18–21, Niemenkulman koko kylän iloinen joulujuhla 3.12. kello 17–19 sekä Lemussa sijaitseva Mäntylän perinteinen joulupuoti 18.11.–17.12., jota pitää Kotiseutuyhdistys Lemun Kempit.

Katariina Mäkinen-Önsoy