Soppasunnuntait alkavat Paimiossa ja Sauvossa

SEURAKUNTA.

Soppasunnuntaisin 24.9. Paimion Mikaelintalolla ja 19.11. Sauvossa seurakunta tarjoaa lapsiystävällisen messun jälkeen keittolounaan ja tilaisuuden yhdessäoloon niin lapsille kuin aikuisillekin. Ensi keväänä soppasunnuntai on tarkoitus toteuttaa vuorokuukausin kummallakin paikkakunnalla.

Soppasunnuntain toteutuksessa on mukana lastenohjaaja niin messussa kuin järjestämällä lapsille puuhaa lounaan jälkeen. Messussa niin lapset kuin vanhemmatkin osallistujat voivat soittaa rytmisoittimia joidenkin virsien aikana ja lapset saavat halutessaan merkinnän kirkkopassiinsa.

Soppasunnuntain on tarkoitus olla kohtaamispaikka kaikenikäisille. Seurakuntalaiset ovat tervetulleita myös kehittämään toimintaa. Maksuttomalle lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Turun Seutusanomat