OP Koti Turun Seutu tukee lapsia ja nuoria yhdessä Kummien kanssa

Lastenklinikoiden Kummien lahjoituksilla tuetaan lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon osa-alueita, kuten laitehankintoja, innovaatiohankkeita, tutkimustyötä, viihtyvyyttä ja mielenterveyttä.
Lastenklinikoiden Kummien lahjoituksilla tuetaan lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon osa-alueita, kuten laitehankintoja, innovaatiohankkeita, tutkimustyötä, viihtyvyyttä ja mielenterveyttä.

LAPSET JA NUORET.

OP Koti Turun Seutu ja Lastenklinikoiden Kummit ovat aloittaneet yhteistyön, jolla tuetaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa ja terveyttä tänään sekä tulevaisuudessa. Perinteisten asuntokauppalahjojen sijaan OP Koti Turun Seutu haluaa tukea hyvinvointia ympärillämme aineettomalla lahjalla pienten potilaiden hyväksi.

Jokaisesta toteutuneesta asuntokaupasta 1. syyskuuta alkaen lahjoitetaan 20 euroa Lastenklinikoiden Kummeille Turun yliopistolliseen lastensairaalaan sekä Helsingin Uuteen lastensairaalaan.

– Haluamme on olla perheiden tukena heidän vaikeina hetkinään tekemällä lahjoituksia pienten lapsipotilaiden hyväksi toimialueellamme. Jokainen asiakkaamme onkin osaltaan vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin. Sen sijaan, että tarjoaisimme kauppalahjan asuntokauppojen yhteydessä, tarjoamme asiakkaillemme aineettoman lahjan. Saat uuden unelma-asuntosi avaimet käteen ja samalla tunnet lämpimän tunteen sydämessäsi, tietäen että olet tehnyt merkityksellisen teon pienten lapsipotilaiden hyväksi. Vastuullisuus on yksi toimintamme keskeisistä arvoista ja Lastenklinikoiden Kummit on meille luonteva yhteistyökumppani lahjan perille toimittamiseen, kertoo OP Koti Turun Seudun toimitusjohtaja Satu Astala.

Lastenklinikoiden Kummit tukevat Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Kummien lahjoituksilla tuetaan huipputärkeitä lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon osa-alueita: laitehankintoja ja innovaatiohankkeita, lastentautien tutkimustyötä, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

– Olemme erittäin iloisia, että kumppanuutemme OP Kodin kanssa laajenee entisestään ja olemme saaneet nyt OP Koti Turun seudun mukaan tukijoukkoihin aineettomalla kauppalahjalla. Aineettomien asuntokauppalahjojen myötä OP Koti pystyy jo useammalla paikkakunnalla tukemaan vaikuttavasti pienten potilaiden parasta mahdollista hoitoa, sanoo Kummien kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa.

Turun Seutusanomat