Mahdotonta rakentamassa -sarja käynnistyi Turussa

National Geographic kiinnostui Suomessa rakennetusta megaristeilijästä sen ekologisuuden ja insinööritaidon takia. Uusi Mahdotonta rakentamassa -sarja lanseerattiin upealla ensimmäisellä jaksolla Suomen Turusta koko EMEA-markkina-alueella (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Kuva: The Walt Disney Company Nordic / National Geographic.
National Geographic kiinnostui Suomessa rakennetusta megaristeilijästä sen ekologisuuden ja insinööritaidon takia. Uusi Mahdotonta rakentamassa -sarja lanseerattiin upealla ensimmäisellä jaksolla Suomen Turusta koko EMEA-markkina-alueella (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka). Kuva: The Walt Disney Company Nordic / National Geographic.

Turkulaisen suunnittelun taidonnäyte Icon of the Seas esiteltiin uutuussarjan ensimmäisessä jaksossa National Geographic -TV-kanavalla.

MEDIA.

National Geographic -TV-kanavalla käynnistyi upouusi, kuusiosainen sarja Mahdotonta rakentamassa, joka esittelee ennennäkemättömiä, mahdollisuuksien rajoja venyttäviä rakentamisen taidonnäytteitä.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa suunnattiin Turun telakalle, missä päästiin tutustumaan maailman suurimman risteilyaluksen, Icon of the Seas, suunnitteluun ja valmistukseen.  Sarjan ensimmäinen jakso näytettiin National Geographic -tv-kanavalla 4. syyskuuta.

Meyerin Turun Telakalla syksyllä valmistuva Icon of the Seas on vaikuttava näky. Maailman suurin, energiatehokkain ja turvallisin risteilyalus on täynnä suomalaista erikoisosaamista ja huipputekniikkaa. Royal Caribbeanin aluksen kruununjalokivenä on AquaDome, johon tulee baareja, ravintoloita ja viihdettä. Se on painavin yksittäinen risteilyalukselle nostettu elementti.

Hoff Productionsin tuottama sarja vie katsojat myös muun muassa Las Vegasiin, missä Daniel Ashville tiimeineen pääsee osallistumaan maailman suurimman pallomaisen rakennuksen, MSG Spheren, luomiseen. Kaliforniassa hän osallistuu LA Clippers -koripallojoukkueen uuden kotihallin Intuit Domen rakentamiseen.

Mahdotonta rakentamassa -sarjaa luotsaa rakennusalan mestari Daniel Ashville, joka on luonut oman rakennusimperiuminsa perustuksista lähtien.

Turun Seutusanomat