Lahjoja ja lahjakkuutta -valokuvanäyttely Naantaliin

Naantalin seurakuntakeskus
Naantalin seurakuntakeskus. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto.

NAANTALI.

Zaire-aiheinen valokuvanäyttely Lahjoja ja lahjakkuutta saapuu Naantaliin. Näyttelyn avajaiset ovat Naantalin seurakuntakeskuksen Café Armossa tiistaina 19. syyskuuta kello 12. Näyttelyn avaavat agrologi Terttu Poutanen ja kirkkoherra Jani Kairavuo.Valokuvanäyttely liittyy Poutasen kirjaan Zaire, keskellä Afrikkaa keskellä sydäntä: lähetystyötä ja maatalousneuvontaa. Terttu Poutanen oli 1980-luvulla työssä Zairessa maanviljelyksen ja puutarhaopetuksen parissa.Valokuvanäyttelyyn kuvatut esineet Poutanen on saanut lahjaksi Zairesta, norsunluuveistosta lukuun ottamatta. Näyttelyssä esillä olevat kuvat on ottanut valokuvaaja Seppo Sirkka.Lahjoja ja lahjakkuutta -näyttely on esillä 19.9.–19.10. Naantalin seurakuntakeskuksen Café Armossa, Piispantie 2. Café Armo on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 10–14 ja keskiviikkoisin klo 10–18.

Turun Seutusanomat