Helmarit tavattavissa Turun Kauppatorilla maanantaina 18.9.

Helmarit villitsee turkulaisyleisöä Nations League -avauksessaan

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit. Kuva: Riku Laukkanen / Suomen Palloliitto.
Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit. Kuva: Riku Laukkanen / Suomen Palloliitto.

Turun Veritas Stadionilla UEFA Nations League -taipaleensa avaava naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit järjestää kaikille avoimen Meet & Greet -tapahtuman Turun Kauppatorilla.

JALKAPALLO.

Turun Kauppatorilla järjestetään jalkapalloaiheista toimintaa 18. syyskuuta kello 17–18.30. Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit on tavattavissa torilla kello 17.15. alkaen. Pelaajat ja valmennus tervehtivät yleisöä, jakavat nimikirjoituksia ja ottavat yhteiskuvia fanien kanssa kello 18 saakka. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Jalkapalloaiheista toimintaa ja ohjelmaa järjestävät elämyksellisen urheilukaupungin ytimessä myös paikalliset jalkapalloseurat FC Inter, Turun Palloseura ja Åbo IFK.

– Tällaiset hetket ovat hyvin merkityksellisiä. Huippu-urheilijat ovat esikuvia, jotka innostavat liikkumaan – ja alkaahan jokaisen ammattiurheilijankin ura harrastamisesta. On äärimmäisen hienoa, että paikallisseurat tekevät tiivistä yhteistyötä lajin edistämisen eteen ja ovat mukana mahdollistamassa tätä tapahtumaa sekä ennen kaikkea innostamassa lapsia jalkapallon pariin, Turun pormestari Minna Arve kertoo.

– Odotamme innolla fanien tapaamista Turussa! Siitä on jo turhan pitkä aika, kun viimeksi saimme yhdessä nauttia Meet & Greet -tapahtumasta. Helmarit toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi – nähdään Kauppatorilla!, iloitsee maajoukkueen kapteenistoon kuuluva Emmi Alanen.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue Helmarit avaa Turun Veritas Stadionilla UEFA Nations League -taipaleensa 22. syyskuuta, kun Suomi emännöi lohkonsa kärkikamppailussa Slovakiaa.

Turun Seutusanomat