Turun Tiedepuistossa järjestettävä SHIFT kurkkaa tulevaisuuteen

SHIFT Business Festival Turussa. Kuva: Roosa Karhu.
SHIFT Business Festival Turussa. Kuva: Roosa Karhu.

TURKU.

Kahdeksas SHIFT Business Festival kutsuu 23.–24. elokuuta vieraat liiketoiminnan ja innovaatioiden sydämeen, Turun Tiedepuiston Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen.

Tämän vuoden festareilla katsotaan vahvasti tulevaisuuteen. Tapahtuman pääteemaa MAKE YOUR FUTURE käsitellään festivaalilla kolmesta näkökulmasta: yritysten ja osaajien tulevaisuusvalmius, vastuullinen kasvu sekä disruptoivat teknologiat. Disruptiolla tarkoitetaan ilmiötä, jossa uuteen teknologiaan perustuva keksintö haastaa perinteiset toimintatava

Vuoden teeman lähtökohta on, että tulevaisuus ei vain tapahdu, vaan se tehdään. Keskiössä on kolme näkökulmaa: yritysten ja osaajien tulevaisuusvalmius, vastuullinen kasvu sekä disruptoivat teknologiat. Puheenvuorot ja workshopit käsittelevät muun muassa ennakointikykyä, sosiaalista vastuuta ja diversiteettiä sekä muutosta kiihdyttäviä ja aikaansaavia teknologioita.

Tapahtuma-alueena on Turun Kupittaa ja siellä sijaitseva Vierailu- ja Innovaatiokeskus Joki ympäristöineen. SHIFT Business Festivalissa tärkeää asiaohjelman lisäksi on verkostoituminen ja ihmisten kohtaaminen. Luvassa on taidetta, musiikkia, elämyksiä, matchmakingia ja intensiivisen päivän jälkeen iltajatkot rennolla otteella!

– Haluamme, että jokainen festivaalikävijä lähtee mukanaan uusia näkökulmia, idoita ja kontakteja. Inspiroiva, luova ympäristö edesauttaa tätä, samoin tehokas matchmaking. Luvassa on siis jälleen taidetta, musiikkia, elämyksiä, matchmakingia ja tietysti legendaariset after partyt, joita tähdittää tänä vuonna suomalainen suosikkiartisti live-esityksellä, SHIFT Events Oy:n toimitusjohtaja Jutta Ruusunen kertoo.

Festivaalin koko ohjelma sekä lippuinfo löytyy osoitteesta: SHIFT Business Festival – When business as usual is not good enough (theshift.fi)

Turun Seutusanomat