Aura Fest keräsi Turkuun 12 000 juhlijaa viikonlopun aikana

Perjantain kärkinä nähtiin Tiësto ja Isac Elliot – lauantai-illan kruunasi Gettomasa

Aura Fest 2023. Kuva: Heikki Salonen.
Aura Fest 2023. Kuva: Heikki Salonen.

Turun Kupittaanpuistossa järjestettiin Aura Fest tänä viikonloppuna 11.–12. elokuuta. Jo 13:tta kertaa juhlittu festivaali keräsi viikonlopun aikana Turkuun yhteensä 12 000 kävijää oheistapahtumineen. 

TURKU.

Turun Kupittaanpuistossa 11.12.8. järjestetyn Aura Festin pääesiintyjänä nähtiin maailmankuulu hollantilainen DJ ja tuottaja Tiësto, joka on aiemmin nähty muun muassa Tomorrowlandin lavalla. Lisäksi lavan valtasi laaja kattaus kotimaan kärkinimiä, kuten Gettomasa, Isac Elliot, Sexmane, Abreu, Gasellit, Käärijä, Cledos ja monia muita. Tapahtuman juontajana toimi ensimmäistä kertaa paikallinen Emilia Kaskinen.

Kupittaanpuistossa nautittiin upeista esiintyjistä koko viikonlopun ajan, mukaan lukien Hollannin tunnetuimman DJ Tiëston showsta sekä monista upeista kotimaisista eturivin artisteista. Yhteisöllisyys Kupittaanpuistossa oli käsinkosketeltavaa ja tunnelma katossa perjantain pienistä vesisateista huolimatta. Pääsimme kävijätavoitteisiimme jälleen tänä vuonna ja innolla odotamme jälleen ensi vuotta, iloitsee tapahtuman vastaava tuottaja Jenna Fyhr.

Aura Festia kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta entistä paremmaksi, ja tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuoden elokuun alussa 9.10.8.2024. Koko ohjelmisto julkaistaan myöhemmin, mutta tapahtuman kahden päivän Blind bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 14.8. kello 10 Lippu.fi-palveluun. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä, joten niitä riittää vain nopeimmille.

Tapahtuman tuottaja Nordic Live Productions Oy tunnetaan lukuisten kotimaisten festivaalien ja konserttien järjestäjänä. Nordic Live Productions tuottaa mm. Kokkolan Viinijuhlat, Espoon Viinijuhlat, Porvoon Viinijuhlat, Vaasa Festivalin, Seinäjoella järjestettävän Solar Sound Festivalin, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa, Raasepori Festivalin Tammisaaressa sekä Turussa järjestettävän Aura Festin.

Turun Seutusanomat