Peruttu | Wienistä Broadwaylle -konsertti Naantalissa

Sopraano Anu Hälvä ja tenori Jyrki Anttila esiintyvät Wienistä Broadwaylle -konserttikiertueellaan Naantalissa.
Sopraano Anu Hälvä ja tenori Jyrki Anttila esiintyvät Wienistä Broadwaylle -konserttikiertueellaan Naantalissa.

Huom! Keskiviikkona 28.6. julkaistun tiedotteen mukaan konsertti on peruttu. 

NAANTALI.

Sopraano Anu Hälvä ja tenori Jyrki Anttila viihdyttävät operettien ja musikaalien sävelillä heinäkuisella Wienistä Broadwaylle -konserttikiertueellaan.

Pitkäaikaiset ystävät ja yhteistyökumppanit ovat koonneet upean kattauksen rakkaimpia operettisäveliä ja unohtumattomia musikaalien parhaimpia paloja Naantalin Emma Teatterin lavalle 19. heinäkuuta kello 18.

Ohjelmassa on muun muassa duettoja Mustalaisruhtinatar-operetista Muistathan kai, Riemumielin rinta tahtoo, Kreivitär Mariza -operetista sekä luonnollisesti Iloinen leski -operetista Vait’ on huulet. Musikaalimaailmasta esitetään Tony ja Marian upea duetto Tonight ja Oopperan kummituksen All I ask of you. Konsertissa kuullaan myös sooloina esimerkiksi I feel pretty, Be my love, Some Enchanted evening. Luvassa on Kuumat suudelmat ja monia muita upeita säveliä suomeksi ja englanniksi.

Lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterilla ja OperArtin ryhmämyynnissä.

Turun Seutusanomat

Keskiviikkona 28.6. julkaistun tiedotteen mukaan konsertti on peruttu.