Silja Linen Baltic Princessin lähdöt 19.–21.3. peruttu teknisen vian vuoksi

Baltic Princess. Kuva: Marko Stampehl / Tallink Silja.
Baltic Princess. Kuva: Marko Stampehl / Tallink Silja.

Myös tiistain 21.3. lähtö joudutaan perumaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan laiva palaa liikenteeseen keskiviikkoiltana 22.3. Turusta.

LIIKENNE.

Tallink Siljan Turku–Kapellskär-reitillä liikennöivän Baltic Princessin lähdöt Turusta 19.–21. maaliskuuta on jouduttu perumaan teknisen vian vuoksi.

Laiva oli palaamassa takaisin Turkuun suunnitellun telakoinnin jälkeen, kun laivan automaatiojärjestelmän päivityksessä ilmeni haasteita. Vikaa korjataan parhaillaan ja laivan on tämänhetkisen tiedon mukaan tarkoitus palata liikennöimään keskiviikkona 22.3. kello 18.30 Turusta normaalin aikataulunsa mukaisesti.

Baltic Princessille oli lähdössä tiistaina 21.3. noin 350 matkustajaa. Matkustajat saavat matkasta rahansa takaisin tai voivat kuluitta siirtää matkansa uuteen ajankohtaan. Tallink Silja on yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin matkustajiin tekstiviestillä ja sähköpostitse. Sunnuntain ja maanantain lähdöt jouduttiin perumaan vian vuoksi.

Tallink Siljan tiedotteen mukaan matkustajat saavat matkasta rahansa takaisin tai voivat kuluitta siirtää matkansa uuteen ajankohtaan. Tallink Silja on yhteydessä kaikkiin matkan varanneisiin matkustajiin.

Tallink Silja pahoittelee peruuntumisista aiheutuvaa vaivaa ja harmia.

Turun Seutusanomat