Seppo J. Rantalan valokuvanäyttely Aulagalleriassa

Pykeijan kylä Seppo J. Rantalan valokuvissa
Suomalaisia siirtolaisia lähti Pohjois-Norjan Pykeijaan 1700- ja 1800-luvuilla. Muuttajista suurin osa lähti liikkeelle Peräpohjolasta, Lapista ja Tornionjokilaaksosta. Suomalaisuus on säilynyt kylässä tähän päivään asti ja siksi Pykeijaa kutsutaankin Pikku-Suomeksi. Kuva: Seppo J. Rantala.

RAISIO.

Kaamosvaloa Pykeijassa -valokuvanäyttely on esillä Raision kirjastotalon Aulagalleriassa maaliskuun ajan. Valokuvien takaa löytyy luonto- ja maisemakuvauksesta kiinnostunut raisiolainen harrastajakuvaaja Seppo J. Rantala.

Millainen on talvi Jäämeren rannalla? Tätä pohtii moni turisti, joka nauttii kesäisestä Pykeijasta. Vastaus löytyy Seppo J. Rantalan valokuvista, jotka on otettu talvella 2020 ja 2022.

Turun Seutusanomat