Maksuton ympäristökirjoittamisen työpaja järjestetään Turussa 18. maaliskuuta

Teos ”Fragmentit kaarnalla” edustaa ympäristötietoisuutta, kuten halutaan luovan kirjoittamisen työpajankin tekevän. Kuva: Kaisa Naukkarinen, Kestävän kulttuurin arkisto -esityksen teemakuva (2022).

SEURAKUNNAT

Minkälaisia tunteita ympäristön tila herättää? Miten syventää luontosuhdetta kirjoittamalla? Minkälaisia kestävien tulevaisuuksien siemeniä meissä itää, ja miten avartaa omaa kuvittelukykyä?

Kirkko Turussa ja Kaarinassa järjestää maaliskuussa luovan kirjoittamisen työpajan, jossa kokeillaan erilaisia ympäristökirjoittamisen tekniikoita leikkimielellä ja kuullaan lukuvinkkejä ekofiktiosta. Työpaja pidetään Diakoniakeskuksessa, Puutarhakadulla Turussa lauantaina 18. maaliskuuta kello 10-16.

Työpajan ohjaa taiteilija-tutkija, luovan kirjoittamisen opettaja Henna Laininen. Työpaja sopii kaikille luonnosta ja kirjoittamisesta kiinnostuneille. Aikaisempi kokemus luovasta kirjoittamisesta ei ole tarpeen. Lisää työpajan ohjaajasta voi lukea osoitteesta www.hennalaininen.net.

Työpaja on osallistujille maksuton. Sitovat ilmoittautumiset tulee toimittaa 12. maaliskuuta mennessä osoitteeseen eetu.myllymaki@evl.fi. Lisätietoja työpajasta löytyy verkko-osoitteesta turunseurakunnat.fi/ymparisto.