Liedossa koetaan joulutaikaa Noita Nokinenän matkassa

Kissa Kippurahäntä (Siiri Hänninen) ja Noita Nokinenä (Salla Vahtera). Kuva: Helene Honkala.

TEATTERI. Liedon Nuorisoteatterissa esitetään tänä jouluna sadunhohtoinen Noita Nokinenän joulutaika -näytelmä. Torstaina 24. marraskuuta ensi-iltansa saavassa esityksessä Noita Nokinenä kohtaa haasteita jouluisissa tunnelmissa.

Noita Nokinenän joulutaika on vauhdikas koko perheen seikkailu. Näytelmä perustuu Toini Vuoriston kuunnelmiin ja näytelmäsovituksen ohjaajana toimii Joni Hakala. Esitys kestää alle tunnin ja sopii myös perheen pienimmille.

Liedon lukion auditoriossa pidettävän näytöksen lopuksi kannattaa jäädä vielä seuraamaan, sillä luvassa on erityisesti lapsille mieluinen jouluinen yllätys!

Esityskausi: 24.11.–4.12.2022.

Turun Seutusanomat