Joulun iloisin korttikeräys alkaa nyt!

Olavi Vikaisen joulu- ja uudenvuodenkortteja. KUVITUSKUVA / Seutusanomien kuva-arkisto.

Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa on tänä vuonna mukana ennätykselliset 135 paikkakuntaa.

JOULU. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen jo kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan. 14.11.–5.12. käynnissä olevassa kampanjassa kotihoidon ja asumispalveluiden ikääntyneitä asiakkaita ilahdutetaan joulukorttikeräyksellä.

Edelliset vuodet ovat kertoneet kampanjan tarpeellisuudesta. Joulukortit ovat monille ikääntyneille joulun kohokohta, joiden kanssa on menty jopa nukkumaan. Joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin tärkeämpi torjumaan yksinäisyyttä.

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Tänä vuonna kampanjan jouluilo pirskahtelee ennätyksellisesti 135:lla paikkakunnalla Helsingistä Inariin saakka. Joulun iloisimpaan korttikeräykseen voi siis osallistua laajasti myös Turun seudulla. Lähimpien keräyspisteiden sijainnit, postitusosoitteet ja tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä: KAARINA, LAITILA, LIETO, MASKU, MYNÄMÄKI, RAISIO, RUSKO ja TURKU.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja on ilahduttanut asumispalvelujen ja kotihoidon piirissä olevia ikäihmisiä jo yhdeksän vuotta. Kaksi vuotta sitten kampanja laajeni valtakunnalliseksi yhteisöllisen jouluilon tuottajaksi.

Turun Seutusanomat

 

 

#kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost