Paimiossa alkaa Vahvuutta vanhemmuuteen -ryhmä

MLL Paimion paikallisyhdistyksen ylläpitämässä Perhetalo Hattarassa on monipuolista toimintaa. Seutusanomien kuva-arkisto.

PAIMIO. Vahvuutta vanhemmuuteen -ryhmätoimintaa toteutetaan Paimiossa, Perhetalo Hattarassa loka–marraskuussa. Maksuton ryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisten sekä alakoululaisten vanhemmille. Ryhmä kokoontuu kuutena tiistai-iltapäivänä 25.10. alkaen.

Tapaamisissa keskustellaan ryhmänohjaajien kysymysten pohjalta muun muassa arjen tilanteista, perheiden kokemuksista ja lapsen tarpeiden tunnistamisesta. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden vertaistuen myötä tutustua muihin perheisiin. Jokaisella tapaamiskerralla on oma teemansa, esimerkiksi ”voimakkaiden tunteiden käsittely” ja ”samanaikainen omatoimisuus ja tarvitsevuus”.

Ilmoittautumisia ottavat vastaan perheneuvolan sairaanhoitaja Ulla-Maria Tuominen ja psykologi Maria Mäkilä 7. lokakuuta mennessä.

Katariina Mäkinen-Önsoy