Mustalaisruhtinatar-operetti pysähtyy syksyn kiertueellaan Turkuun

OperArt on esittänyt Mustalaisruhtinatar-operettia noin sata kertaa. Nyt kiertueen on vuoro pysähtyä Turun konserttitalolle. Kuva: OperArt.

TURKU. OperArt Jyrki Anttila Oy:n tuottama klassikko-operetti Mustalaisruhtinatar esitetään Turun konserttitalossa lauantaina 24. syyskuuta kello 14.

Emmerich Kálmánin vuonna 1915 säveltämä Mustalaisruhtinatar on täynnä operettien rakastetuimpia melodioita kuten Muistathan kai, Rakastaa voi monta kertaa, Heia heia in der Bergen ja Riemumielin rinta tahtoo. Operetti kertoo kabareelaulaja Sylva Varescusta, ja hänen rakkaustarinastaan wieniläisen ruhtinaan kanssa.

Turun esityksessä päärooleissa nähdään tenori Jyrki Anttila ja sopraano Tiina Vahevaara. Lisäksi kiertueella kuullaan myös muita tunnettuja laulajia kuten Emilia Vesalainen-Pellas, Jouni Kokora ja Vikke Häkkinen. Mukana ovat myös Operettikuoro ja Salonkiorkesteri Operetta.

Turun Seutusanomat