Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailu käynnissä

Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailulla kunta on tukenut muun muassa Lasten kulttuuripäivän toteuttamista Sauvossa. Meeri opetteli kulttuuripäivän sirkuspajassa pyörittämään lautasia. Kuva: Mia Laakso.

SAUVO. Sauvon kunta järjestää jälleen Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailun paikallisia toimijoita aktivoidakseen. Yhdistyksillä, ryhmillä, yksityishenkilöillä ja yrittäjillä on siis mahdollisuus saada pientä toimintarahaa kunnan alueella järjestettävälle tapahtumalle tai toiminnalle.

Myönnettävän toimintarahan suuruus on 200 – 1 000 euroa. Idean tulee olla innovatiivinen eli jollain tavalla jotain uutta sauvolaisten arkeen esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja uusien toimintamuotojen käynnistämisen kautta. Tapahtuman tai toiminnan tulee fyysisesti tapahtua Sauvon kunnan alueella kertaluontoisesti tai pitkäkestoisemmin. Toimintarahaa ei anneta yhdistyksen tai ryhmän perustoimintoihin, välinehankintoihin tai matka-avustuksiin muualle kuin Sauvoon. Hakemuksen on sisällettävä suunnitelma muun muassa tapahtuman tulo- ja menoarviosta sekä viestintäsuunnitelmasta.

Toimintarahaa on haettava 30. syyskuuta mennessä ja hakemukset osoitetaan kirjastonjohtaja Päivi Inkiselle paivi.inkinen@sauvo.fi. Ehdotetuista tapahtumista suoritetaan nettiäänestys ja päätös myönnetyistä toimintarahoista tehdään Sauvon sivistyslautakunnassa syksyn aikana. Toimintaraha on käytettävä 31.5.2023 mennessä.

Turun Seutusanomat