Ilta Sinulle -tilaisuuteen saapuu vieraaksi entinen poliisi Jaakko Pirttiaho

Syksyn ensimmäiseen Ilta sinulle -tilaisuuteen saapuu vieraaksi entinen poliisi Jaakko Pirttiaho.

RAISIO. Raision seurakuntatalolla saavat jatkoa Ilta Sinulle -tilaisuudet. Syksyn ensimmäisen illan puhujavieras, entinen poliisi, kirjailija, kouluttaja ja blogisti Jaakko Pirttiaho kertoo keskiviikkona 28. syyskuuta elämästään ja sen koskettavista käännekohdista.

Nuoren perheenisän ja poliisin elämä romahti kymmenisen vuotta sitten hetkessä, kun trombin kaatama puu murskasi hänen selkänsä ja vei lähelle kuolemaa. Kaikki muuttui, urahaaveet poliisina joutuivat väistymään ja vuorossa oli pitkä ja kivulias toipuminen.

Pirttiaholle kaiken särkyminen avasi vähitellen tien uuteen ja uskon tulevaan. Hän haluaa kertoa armon ja rakkauden sanomaa kaikille kaipaaville, särkyneille, itseensä ja ehkä Jumalaankin pettyneille.

Yksin armosta -blogia julkaiseva Pirttiaho on kirjoittanut myös useita kirjoja: Jaakon psalmit, Askelmerkkejä, Rakkaat Raajarikot ja Löydä minut takaisin. Keväällä 2020 ilmestynyt Danielle Miettisen Juokse, Jaakko, juokse! kertoo Jaakon elämäntarinan.

Näitä teemoja Jaakko Pirttiaho käsittelee myös 28. syyskuuta kello 18 Raisiossa järjestettävässä Ilta Sinulle -tilaisuudessa, joka on kaikille avoin, suosittu ja lämmintunnelmainen iltahetki Raision seurakuntatalolla. Puhujavieraan lisäksi ohjelmassa on musiikkia, lyhyt iltarukous, vapaata keskustelua ja iltapalatarjoilu. Musiikista vastaa tällä kertaa Not Bad Band Duo Jari Mäkinen ja Jokke Ketola sekä kanttori Jukka Saarinen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton. Illan suunnittelusta, tarjoiluista ja muista järjestelyistä vastaa joukko seurakunnan vapaaehtoisia, jotka toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi yhteiseen illanviettoon.

Turun Seutusanomat