Naantalin Taideyhdistyksen Välke-näyttely avautui Merimaskun Rantamakasiinissa

Naantalin Taideyhdistyksen Heta Saarelaisen, Antte Kerkolan, Veijo Pellin, Kristiina Sunellin, Pirjo Tienhaaran ja Eeva Forrströmin teoksia Välke-näyttelyssä. Kuvat: Naantalin Taideyhdistys.

NAANTALI. Naantalin Taideyhdistyksen kesänäyttely avautui 12. kesäkuuta Merimaskun Rantamakasiinissa. Neljättä kertaa järjestettävän näyttelyn teemaan on haettu perinteiseen tapaan inspiraatiota merellisestä luonnosta.

Näyttelykokonaisuuden nimi Välke kertoo taiteen tekemisen ilosta, liikkeestä, auringon heijastumista liki tyynen meren pinnalla sekä siitä, että elämässä löytyy aina valon pilkahduksia ja kauneutta niin monin eri tavoin.

Tämän kesän taiteijat ovat Heta Saarelainen, Veijo Pelli, Eeva Forsström, Antte Kerkola, Pirjo Tienhaara ja Miia Jalonen. Näyttelyn kuraattorina toimii Kristiina Sunell. Esillä on suurikokoisia abstrakteja teoksia, akryylimaalauksia, akvarelleja ja keramiikkaa.

Näyttely on avoinna Merimaskussa elokuun loppuun asti Rantamakasiinin aukioloaikoina kaikille kävijoille ilman pääsymaksua.

Turun Seutusanomat