Kuntokamari laajenee Raisioon: ”Otetaan iso askel eteenpäin”

Hanna Tammi (vas.), Topi Valtanen, Johanna Hurten ja Mikke Haaranen (keskellä edessä) omistavat Kuntokamarin yhdessä. Kuva: Kuntokamari Oy.

YRITYSUUTISET.

Nousiaisissa jo yli 20 vuotta toiminut fysikaalinen hoitolaitos Kuntokamari Oy avaa uuden toimipisteen Raisioon Piilipuunkadulle. Yksi Kuntokamarin omistajista, fysioterapeutti Johanna Hurten kertoo, että idea Raisioon laajentumisesta tuli Kuntokamarin ulkopuolelta.

Hyvinvointikeskuksen rakennuttaja ehdotti, että tulkaa tänne, kun toimitilaa oli vapaana. Ensin se arvelutti, mutta päätimme kokeilla. Nousiaisissa meillä on tupa täynnä, kun asiakkaita on paljon. Olimme jutelleet siitä, että saisiko Nousiaisen tiloja laajennettua, hän sanoo.

– Raisiossa uusi toimipiste sijaitsee kuitenkin hyvinvointikeskuksessa, jossa on paljon erilaista toimintaa saman katon alla. Siellä ei olla yksin vaan osa isoa toimintakeskusta, Hurten jatkaa.

Asiakkaat ovat tervetulleita Raisioon 1. heinäkuuta alkaen. Vaikka alkuperäinen aikataulu on hieman venynyt, ei se ole luonut tummia pilviä Kuntokamarin ylle.

– Vähän vain tavaravuori on kasvanut Nousiaisissa, kun Raisioon tilatut tavarat on tuotu tänne. Meillä on kuitenkin todella hyvä tiimihenki, josta asiakkaatkin antavat usein palautetta. Moni on sanonut, että tänne tullessa on ihan kuin kotiin tulisi, kun nauretaan ja on rento ilmapiiri.

Raision toimipisteen palvelutarjonta on hieman suppeampi kuin Nousiaisissa, mutta asiakkailla riittää silti valinnanvaraa: tarjolla on muun muassa urheilufysioterapiaa, akupunktiota, ravintovalmennusta ja alaraajaterapiaa. Toimipisteessä valmistetaan myös tukipohjallisia.

– Pyrimme saamaan Raisioon fysioterapian lisäksi muitakin palveluja, Hurten kertoo.

Kuntokamari Oy vaihtoi omistajia helmikuussa 2020, jonka jälkeisenä keväänä koronapandemia iski Suomeen. Kyseinen kevät oli Hurtenin mukaan hyvin hiljainen, mutta sen jälkeen Kuntokamari on päässyt jaloilleen ja omistajat ovat vieneet yritystä eteenpäin.

– Meille on tullut uusia työntekijöitä ja palvelumuotoja. Nyt otetaan iso askel eteenpäin, kun laajennutaan Raisioon. Tavoitteemme on saada se pyörimään hyvin. Jos Nousiaisen ja Raision toimipisteet menestyvät hyvin, niin ehkä kolmas putiikki avataan vielä jonnekin – eteenpäin on aina mentävä!

Liisa Kallio