Ylijäämäruuan jakelu laajenee Raisiossa Kerttulan koululle

Raision Kerttulan koulu. Seutusanomien kuva-arkisto.

RAISIO. Raision kaupungin koulujen ylijäämäruuan jakelu on laajentunut Kerttulan koululle, Kerttulantie 31, tämän viikon maanantaista 2.5. alkaen. Ruokajakelu jatkuu myös Vaisaaren koululla sekä Raision lukiolla. Ruokajonoon kannattaa mennä kello 12.45–13.15 välillä. Jakelusta vastaa Suomen Punaisen Ristin Raision osasto.

Mikäli hakijoita ei ole enää jonossa 13:15 jälkeen, jakelupiste suljetaan sen päivän osalta. Ruokaa jaetaan jonossa oleville niin kauan kuin ruokaa riittää.

Kerttulan koululla ruokajakoon jonotetaan ruokalan sivuovella, pääoven vasemmalla puolella. Ruoka annostellaan hakijan omiin rasioihin. Rasiat kannattaa valita päivän ruoan mukaisesti. Ruokalistat ja mahdolliset allergeenit voi tarkistaa Raision kaupungin sivuilta.

Koulujen piha-alueille on kiellettyä ajaa moottoriajoneuvoilla. Myöskään tupakointi tai muiden päihteiden käyttö ei ole koulujen alueilla sallittua.

Turun Seutusanomat