Sauvon Lautkankareen leikkipaikkaa uudistetaan

SAUVO. Lautkankareen leikkipaikan uudistustyöt ovat käynnistyneet Sauvossa. Leikkipaikan kunnostustyöt on aloitettu raivaus- ja maanrakennustöistä. Alueelle tuodaan käytettyjä leikkivälineitä, esimerkiksi keinut ja hiekkalaatikko, ja lisäksi jätetään hieman tilaa pallopeleille. Entinen, käyttökiellossa ollut teline poistetaan kokonaan. Uudistettu leikkialue valmistunee alkukesän aikana.

Myös muille kunnan leikkipaikoille tuodaan yleisön toiveiden perusteella roska-astioita vielä kevään aikana. Tulevien vuosien suunnitelmissa on putoamisalueiden kunnostaminen, sekä piknik-kalusteiden hankinta soveltuville leikkipaikoille. Jatkossa leikkipaikkoja pyritään normaalin kunnossapidon lisäksi uudistamaan jonkin verran vuosittain.

Turun Seutusanomat