Naantalin asuntomessualue herättää erityistä kiinnostusta

Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kehui Naantalin messualueen menevän hänen henkilökohtaiseen top-3:een.

ASUNTOMESSUT

Naantalin Luonnonmaalla kesällä pidettävät asuntomessut herättävät poikkeuksellista kiinnostusta. Viime viikon torstaina Luonnonmaalla, Lounatuuleksi nimetylle messualueelle järjestettyyn median ennakkopäivään osallistui peräti 140 median edustajaa; toimittajia ja kuvaajia.

– Olen ollut järjestämässä 14 asuntomessutapahtumaa, eikä median ennakkopäivään ole koskaan aiemmin osallistunut näin suurta joukkoa, kertoi Suomen asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Odotukset Naantalin Asuntomessuja kohtaan kasvoivat entisestään, ja Vuorenpääkin arvioi, että kun valtakunnallinen mediapäivä pidetään ennen messujen avaamista 15. heinäkuuta, mediamäärä Naantalin Luonnonmaalla jopa tuplaantuu viime viikon torstaista.

Viimeisiä messujaan järjestävä Heikki Vuorenpää kertoo Naantalin asettuvan hänen messuhistoriassaan aivan kärkipäähän – monessakin mielessä.

– Tämä menee puhtaasti ylärekisteriin. Alueena tämä on kolmen parhaan messualueen joukossa.

Vuorenpää on erityisen ihastunut vesistöön sekä luonnonmukaisuuteen. Myös messualueen rakentuminen on sujunut mallikkaasti ja aikataulussa.

– Tämä messutapahtuma menee kärkipäähän myös verrattaessa sitä, miten valmiiksi alue on saatu median ennakkopäivään mennessä.

Myös messujen projektipäällikkö Timo Tirri korosti alueen hyvää valmiustilaa, vaikka töitä on vielä luonnollisesti paljon jäljellä.

– Ei ole pelkoa, etteivätkö kohteet valmistuisi messujen alkuun mennessä.

Asuntomessujen tiedottaja Annika Suomi yhtyi kehuihin nostaen esiin luontoa kunnioittavan rakentamisen.

– Luonnonmukaisuus ei ole täällä pelkkää sanan helinää.

Marko Vuosjoki