TPS kohtaa Ilveksen välierissä

JÄÄKIEKKO.

TPS voitti Helsingin IFK:n ottelusarjan seitsemännessä pelissä maalein 3–1 keskiviikkona 6. huhtikuuta. Ottelu oli yhtä tiukka kuin aiemmatkin, sillä se ratkesi vasta viimeisellä peliminuutilla, kun TPS:n Markus Nurmi iski turkulaisten kolmannen osuman tyhjään HIFK:n maaliin.

HIFK kuitenkin hallitsi avauserää ja meni ottelun johtoon Yohann Auvitun maalilla ajassa 09.32. TPS tasoitti ottelun toisen erän alussa kapteeni Juhani Jasun maalilla. Maalin lisäksi toinen erä sisälsi kaksi ulosajoa ja kolme kahden minuutin rangaistusta. TPS:n Aarne Intonen onnistui rangaistussuman aikana laukomaan 2–1-voittomaalin turkulaisten pelatessa ylivoimalla ajassa 30.38.

Voiton ansiosta TPS eteni välieriin, jossa se kohtaa Tampereen Ilveksen. Ensimmäinen ottelu joukkueiden välillä pelataan lauantaina 9. huhtikuuta kello 17 Tampereella, jonka jälkeen ottelusarja jatkuu Turussa sunnuntaina 10. huhtikuuta.

Turun Seutusanomat