Naantalin Master -matkailutunnustus Tammiston majoitus- ja ravintolapalvelulle

Kuulas Garden Grill & Cafe -ravintolan sydän on avoin grilli, jossa kaikki ravintolan annokset valmistuvat.

MATKAILU

Vuoden 2021 Naantalin Master -matkailutunnustuksen saaja on Naantalin Tammistossa toimiva Tammiston majoitus- ja ravintolapalvelu, Kuulas Garden Grill & Cafe. Tunnustus luovutettiin yrittäjä Anu Vaissi-Harismaalle aurinkoisessa Naantalin vanhassa kaupungissa.

Tunnustuksella palkitaan yritys ja yrittäjä, joka on omalla toiminnallaan rikastuttanut ja kehittänyt Naantalin matkailuelinkeinoa.

Yrittäjä Anu Vaissi-Harismaan yrittäjyys Tammiston tilalla alkoi lähes 15 vuotta sitten sukupolven vaihdoksen yhteydessä.

Tuolloin palvelut koostuivat majoitus- ja kokous- ja ryhmäpalveluista.

Vuonna 2021, talven yli kestäneen remontin jälkeen, Tammiston tila avautui uudistuneena; tila oli saanut uuden terassin ja ravintolan omenatarhan puoleiselle pihamaalle.

Ravintolan sydän on avoin grilli, jossa kaikki ravintolan annokset valmistuvat.

Ravintolan suosio oli suurta heti ensi hetkestä alkaen ja toi uudenlaista tarjontaa Naantalin ravintolatarjontaan.

Yrittäjän suunnitelmat ja ideat uudenlaisen ravintolakonseptin luomiseen olivat eläneet yrittäjän mielessä jo jonkin aikaa, mutta vasta ensimmäisen koronavuoden jälkeen aika tuntui oikealta toteuttaa suunnitelmat.

– Majoitustoiminta – aamiais- ja mökkimajoitus – jatkuu tilalla kuten ennenkin, mutta ryhmä- ja kokouspalveluista on luovuttu ja tilalle on tullut erilaiset teemalliset ja tapahtumalliset ruokailut, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Tulevan kesän odotukset ovat korkealla, kertoo yrittäjä Anu Vaissi-Harismaa.