Laitilan kaupunki palkitsi urheilumenestyjiä

Laitilan kaupungin palkitsemia urheilumenestyjiä yhteiskuvassa: Takarivissä Juha Kiviö, Valtteri Valtonen, Oleksandr Dyachuk, Aada Vuoriaho, Petri Seppälä ja etualalla Marleena Kuusisto, Hanna Raponen, Fanni Elo ja Anu Tolvanen. Kuva: Susanne Laaksonen.

LAITILA. Laitilan kaupungin sivistysvaliokunta päätti palkittavista urheilumenestyjistä 17.3. ja palkitsemistilaisuus järjestettiin Laitilan kaupungintalolla maanantaina 4. huhtikuuta. Valinnat tehtiin liikuntatoimen saamien ehdotusten perusteella.

Vuoden urheilijana palkittiin Venla Laiho, joka kuuluu myös kunnassa asuviin SM-menestyjiin (Maantiekävely N 20 km SM-hopea). Vuoden tulokkaan palkinnon sai Verna Vuorela. Vuoden joukkueen titteli meni Ringetten edustusjoukkueelle, joka palkittiin myös SM-karsintasarjan toisesta sijasta. Vuoden valmentajana palkittiin Petri Seppälä, vuoden vetäjänä Oleksandr Dyachuk sekä vuoden seuratyöntekijänä Juha Kiviö.

SM-menestyjistä Venla Laiho ja Anu Tolvanen ovat ansioituneet useammalla mitalilla. Laiho on maantiekävelyn (20 km) SM-hopean lisäksi saanut 3x3000m kävelyviestin pronssimitalin. Tolvanen taas 35–39-vuotiaiden naisten 100m rintauinnin SM-kullan lisäksi on saanut samassa sarjassa 200m rintauinnin kultamitalin, 50m perhosuinnin hopeamitalin, 50m rintauinnin hopeamitalin, 50m vapaauinnin hopeamitalin sekä viestissä kaksi hopeamitalia.

Palkittavia SM-menestyjiä ovat myös Maria Antola (N 3×3000 m kävelyviesti SM-pronssi), Verna Vuorela (T16 100 m aidat SM-pronssi), Valtteri Valtonen (P15 kuula SM-hopea) ja Aada Vuoriaho (T15 moukari SM-pronssi).

Seutusanomat Vakka