Koulu- ja päiväkotihankkeet tapetilla Pyhärannassa

PYHÄRANTA. Pyhärannan kunnanhallitus valitsi 29.3. kokouksessaan halvimman tarjouksen jättäneen suunnittelijan Reilan asemakaavan muutostyöhön. Laadittavan asemakaavamuutoksen tavoitteena on osoittaa suunnittelualueelle rakennusoikeus varhaiskasvatuksen toimipisteelle. Tavoiteaikatauluun on merkitty, että kaavaluonnos valmistuisi toukokuussa ja jatkaisi ehdotusvaiheeseen syksyllä.

Kunnanhallitus jätti sen sijaan uudelleen valmisteltavaksi Rohdaisten koulun julkisivun kunnostusurakan.  Päätös tehtiin yksimielisesti Piia Gottschalkin ja Anna Kimin kannattaman ehdotuksen mukaisesti.

Urakkaa varten kuluvalle vuodelle on varattu 150 000 euron määräraha. Kunnostustoimenpiteitä ovat muun muassa sokkelin korjaus, julkisivuverhouksen kunnostus ja maalaus, ikkunoiden ja ovien entisöinti ja osittainen uusiminen sekä katoksen uusiminen.

Katariina Mäkinen-Önsoy