Ympäristöministeri Emma Kari Turussa lauantaina

Ympäristöministeri Emma Kari vierailee Turussa lauantaina 19. maaliskuuta. Vierailu on osa Vihreiden Tuhat kohtaamista -kiertuetta.

TURKU
Ympäristöministeri Emma Kari vierailee Turussa lauantaina 19. maaliskuuta. Vierailu on osa Vihreiden Tuhat kohtaamista -kiertuetta.
Vierailu alkaa Turun pääkirjaston Studio-tilassa järjestettävällä keskustelutilaisuudella kello 13.15–14.00. Keskustelun aiheena on “Vihreä siirtymä kriisien keskellä”. Tilaisuudessa keskustellaan esimerkiksi siitä, mitä ajatella siirtymisestä kohti kestävämpää tulevaisuutta tilanteessa, jossa yhteiskuntamme on monen kriisin keskellä.
– Keskustelutilaisuus osuu kiinnostavaan aikaan, koska vihreä siirtymä ja energiaomavaraisuus sekä Venäjän fossiilisista polttoaineista luopuminen ovat juuri laajemman yhteiskunnallisen keskustelun kohteena koko Euroopassa Ukrainan sodan takia”, kommentoi Turun vihreiden puheenjohtaja Jyri-Petteri Paloposki.
Keskustelutilaisuuden jälkeen ministeri siirtyy jokirantaan Apteekkimuseon lähistölle, jossa lettutarjoilun ohessa jatketaan keskustelua yleisön kanssa kello 15 asti.