Loimu taipui viidessä erässä

Raision Loimun pudotuspelit jatkuvat tänään perjantaina Raision Kerttulassa.

LENTOPALLO

Raision Loimun lentopallon Mestaruusliigan pudotuspelit alkoivat tiukalla tappiolla Akaa-Volleyn vieraana. Lentopallon Mestaruusliigan uutistiedotteen mukaan ottelu oli kauden paras Akaassa nähty lentopallo-ottelu.

Viisieräisen koitoksen voittajaksi selvisi siis lopulta kotijoukkue Akaa-Volley lukemin 3–2 (18-25,23-25,25-23,25-22,15-10).

Loimu oli arki-illasta huolimatta saanut liikkeelle täyden bussilastillisen oranssia tunnustavia kovaäänisiä ja yhden rummun. Kun Akaan kotiyleisön kannustus tiedetään vähintäänkin riittäväksi, Akaan Monarilta ei tosiaankaan puuttunut pudotuspelitunnelmaa. Hyvä, kun omat ajatuksensa jotenkuten kuuli, kuvailtiin ottelun tunnelmaa Mestaruusliigan uutistiedotteessa.

Loimun parhaat pistemiehet ottelussa olivat Ali Fazil 26/+17, Kristaps Smits 18/+6 ja Väinö Rahko 17/+14. Fazil valittiin myös Loimun ottelun MVP:ksi eli tärkeimmäksi pelaajaksi.

Loimun pudotuspelit jatkuvat Raisiossa, Kerttulassa perjantaina 18. maaliskuuta kello 18.30.