Sudenpentukisat järjestetään Finnlamex-hallissa ja ulkoliikuntapaikoilla

LAITILA.

Laitilan kaupungin sivistysvaliokunta päätti torstaina 17. helmikuuta, että partioyhdistys Laitilan Lumikit saa sudenpentukisoja varten käyttöönsä Finnlamex-hallin siivousmaksua vastaan. Yhdistys toimii toukokuussa Laitilassa pidettävien Lounais-Suomen Partiopiirin sudenpentukisojen vastuujärjestäjänä ja pyysi kisoja varten kaupungin tiloja käyttöönsä.

Finnlamex-hallin lisäksi kilpailun tehtäviä on suunniteltu Matikan pururadalle ja kokoontumispaikkaa Tuunan tekonurmikentälle.

Sudenpentukisat järjestetään lauantaina 7. toukokuuta ja niihin osallistuu 7–10-vuotiaita partiolaisia. Osallistujia on arvioitu saapuvan kisoihin noin 800. Kilpailussa pääpaino on yhdessä tekemisessä ja onnistumisessa, ja päivä koostuu erilaisten tehtävien ratkomisesta ja uuden oppimisesta.

Liisa Kallio