Mynämäessä käynnistyy SYTYKE-liikuntaryhmä

SYTYKE-liikuntaan voi löytyä mistä tahansa lajista. Seutusanomien kuva-arkisto.

MYNÄMÄKI. SYTYKE-liikuntaan on mynämäkeläisten oma maksuton harrastusryhmä, jossa nollaliikkujia kannustetaan terveellisempien elämäntapojen pariin. Ryhmän ilmoittautuminen on auki 4. maaliskuuta asti.

Mynämäen kunta innostaa työssäkäyviä vähän tai ei lainkaan liikuntaa harrastavia 18–64-vuotiaita mukaan SYTYKE-liikuntaan.

Hankkeen toinen pilottiryhmä aloittaa toimintansa maanantaina 7. maaliskuuta ja kokoontuu kerran viikossa kymmenen viikon ajan. Kokoontumisten aikana kokeillaan eri liikuntalajeja Mynämäen kunnan alueella olevien liikuntaolosuhteiden sekä osallistujien toiveiden mukaisesti.

Toiminnan tavoitteena on löytää laji, jota pystyisi jatkamaan ryhmän jälkeen. Ilmoittautuminen ryhmään on käynnissä täällä.

Turun Seutusanomat