Lentopallon Mestaruusliigan runkosarja päätökseen

Loimun viimeinen runkosarjaottelu päättyi tappioon Hurrikaani Loimaalle.

LENTOPALLO

Raision Loimu päätti lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan sarjasijoituksen kannalta merkityksettömällä ottelulla Hurrikaani Loimaata vastaan. Panoksena paikallispelissä oli paikallisherruudesta jaettava Siljan Malja, jonka nappasi Hurrikaani voitettuaan raisiolaiset erin 1-3 (20-25, 25-19, 21-25, 22-25).

Paikallispeliherruus selvästi kiinnosti, sillä ottelun aikana sekä pelaajien että yleisön syke nousi mukaviin keväisiin lukemiin.

Voittonsa ansiosta Hurrikaani voi alkaa suunnittelemaan Silja Linen sponsoroiman kauden päätösristeilyn ajankohtaa, kunhan pudotuspelit on ensin pelattu päätökseen.

– Oli kyllä todella yleisöönmenevä matsi. Varmasti yleisö tykkäsi. Pakko antaa propsit Loimulle, että erittäin hyvin puolustivat, kommentoi Hurrikaanin Antti Ropponen.

– Tänään ei ylletty ihan parhaaseemme. Tasonvaihtelua oli liikaa tänään. Hurrikaani pelasi tasaisemmin, kommentoi Loimun valmentaja Aitor Barreros.

– Olemme valmiita pudotuspeleihin. Paineensietokyky on meidän ykkösvastustajamme pudotuspeleissä, jopa Akaata isompi. Vastustaja on kokenut ja tietää miten käsitellä paineita. Jos me hoidetaan tämä puoli, niin voimme mennä välieriin, pohti valmentaja keskiviikkona alkavista pudotuspeleistä.

Perjantai-illan ykköspistetykki oli Loimun hakkuri Ali Fazli. Hän teki 26 pistettä, kun Hurrikaanin virkaveli Antti Roponen kirjautti itselleen 23. Loimulaisista Kristaps Smits tuki 16 ja Eetu Mäki 10 pisteellä.

Ottelun parhaiksi pelaajiksi otteluisäntä Virtasen Maalitehtaan Kimmo Suomi palkitsi hakkurit Fazlin ja Ropposen.

Loimun pudotuspelien ensimmäinen kotiottelu Akaa-Volleyta vastaan on perjantaina 18. maaliskuuta.